Introductie

Hand SchuddenHans Oppelaar en zijn team zijn vooral gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Het kantoor is gevestigd te Rijswijk, Kastanjelaan 47. De locatie van het kantoor ligt zeer centraal bij de diverse uitvalswegen van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Persoonlijke begeleiding” en “maatwerk advies” vormen de sleutel tot een succesvolle wederzijdse samenwerking. Dit in samenhang met onze gemotiveerde medewerkers die reeds jarenlang ervaring in de administratieve sector hebben en bekend zijn met een brede diversiteit aan branches..

Voor meeste ondernemers is het adequaat voeren van hun administratie / boekhouding een noodzakelijk kwaad, waarmee zij weinig betrokkenheid hebben. Zij concentreren zich liever op het ondernemerschap. Indien je als ondernemer echter persoonlijk en professioneel op administratief gebied ondersteunt en ontzorgt wordt dan gaat er een geheel andere beeldvorming ontstaan. Ontdekt de ondernemer dat cijfers leven en richting en inzicht geven. Cijfers de basis vormen om tijdig het bedrijfsbeleid bij te sturen. Hans Oppelaar en zijn team zorgen ervoor dat de met hard werken behaalde bedrijfswinst op een verantwoorde wijze tot een minimaal bedrag aan belastingheffing leidt. Voorts besteden wij aandacht aan bijvoorbeeld de meest gunstige wijze aangaande uw oudedagsvoorziening zodat u ook in de verdere toekomst van uw harde werken de financiële vruchten plukt. Waken wij ervoor door middel van overleggen van tussentijdse cijfers dat de ondernemer niet met financieel onaangename verrassingen geconfronteerd wordt. Maar bovenal zorgen wij ook op juiste wijze voor de reguliere administratieve verwerking en afhandeling, zodat de ondernemer zich kan concentreren waarin hij excelleert: namelijk het ondernemen.

Onder het hoofd “diensten” treft u een overzicht aan van ons dienstenpakket.